De Workshop:

Als flexplek of voor presentaties of workshop. Unit met 24 stoelen, lange tafels, een bureau, een projectiescherm en diverse schoolborden. Goed te verwarmen.

Standaardprijs € 100,- per dagdeel.

De Ideeënbus:

Lijnbus zonder motor, Ideaal voor brainstorm en presentatie, 35 zitplaatsen (exclusief chauffeur) met groot beeldscherm. Er mag met afwasbare stiften op de ramen geschreven worden. Goed te verwarmen.

Standaardprijs € 100,- per dagdeel.

verhuur impressie 1 thumb

verhuur impressie 2 thumb verhuur impressie 3 thumb

De Romneyloods:

Helft van een loods, 100 m2, ideaal voor presentaties, lezingen, symposium. Groot scherm, beamer. Hoeveelheid zitplaatsen in overleg. Max ca 50 zit of 100 staplaatsen. Barretje, koffie, thee. Heel bijzondere sfeer.

Standaardprijs € 200,- per dagdeel.

Net zoals de STEKKERS minder huur betalen als ze veel voor STEK betekenen, geldt dat ook voor de verhuur. Kun je iets voor STEK betekenen, werk je samen met STEKKERS of huur je meerdere ruimtes tegelijk, dan gaat de prijs omlaag. Koffie, thee, lunch en bier kan geregeld worden in overleg. De buitenruimte is gratis.

Een flexplek kost voorlopig € 60,- per maand (inclusief wifi en toilet) of € 75,- per maand als je een opbergkast wilt weg zetten.