STEK is ruig, spannend, (on)guur en out of space. Tussen de vervreemdende bouwwerken en de altijd brandende stoplichten verstopt in de bosjes, dwaal je verwonderd rond, leert nieuwe dingen bij alle gave workshops en daarna geniet je van muziek en een drankje in het restaurant om al die indrukken een plek te geven.

Er is van alles de doen en te beleven deze nacht.
Doorlopend programma, vanaf 19.00 uur:
Bij de Taalwinkel: Zing, dicht, knutsel en speel mee! Themaworkshop voor kinderen.
BUT Film Festival :Space performances en filmprojecties. Over het hele terrein verspreid kom je buitenaardse situaties tegen. Pas op de aliens ze kunnen (kwaad)aardig zijn!!
UNIT: Laat je overdonderen door het geluidsgeweld en de lichteffecten van UNIT en ervaar een hele nacht illegale Tekno in 1 minuut.
KOP: 19.00 – 00.00 uur: Kunstenares Wencke Nilsson gaat speciaal voor de cultuurnacht nieuw werk maken dat we gaan projecteren op een scherm bij KOP.
Natuurlijk is Brouwerij Frontaal ook open voor een lekker speciaalbiertje.
Kom lekker opwarmen in de gezellige theebus van TEABYME met een kopje thee van eigen bodem, een unicum!
Wormgat of weeffout? De tijd neemt een loopje met Weeshout, die zijn Anachronistische klokken voor het eerst showt vanavond.

Om 19.00 en om 21.00 uur: enkele optredens in het Houtje Touwtje Stro-Gebouwtje ; huiskamerkoor Arise zingt sfeervolle folksongs.

Breda Barst programmeert twee bands op STEK:
20.15 uur: The Girl Who Cried Wolf
22.00 uur: RUV

Na 23.00 uur verplaatsen we alles naar het begin van het terrein want bij Foodguerilla kan je nog even door spacen… Van af 23.00 een optrden van “Give UP The Ghost. Deze band is ontstaan vanuit passie voor expirimenteren met geluid. Met synths, gitaar, bas en percussie gaan we op een muziekale reis. Dit alles wordt omkleed met statische projecties en vloeidia’s zodat je je waant in een droomwereld….

Eten kan natuurlijk ook gewoon bij foodguerilla. We zullen weer zorgen voor een eerlijke , smakelijke, verwarmende maaltijd zodat jij de kou goed kan trotseren.

Categorie├źn: 20182019