Rauw Hees Teder XVI 12 maart: Songs From Dan en Birgit Wijdemans en Alex Akela
Rauw Hees Teder is een singer-songwritermiddag in het Houtje Touwtje Strogebouwtje op creatief bedrijventerrein STEK.  Op zondag 12 maart optredens in het HTSG van Songs From Dan en Birgit Wijdemans en Alex Akela.

 

Het Houtje Touwtje Strogebouwtje zit aan de Veilingkade 9a in Breda.

Zaal open om 14.30 uur, aanvang optredens 15 uur. We vragen geen entree, maar wel een vrijwillige bijdrage.

Songs From Dan
Songs From Dan bestaat uit zanger/gitarist Dan Tuffy, bassiste Madelief Vlijmen en violist Alex Akela. Dan Tuffy is Australiër. Hij was jaren de drijvende kracht achter de band Big Low. In Nederland speelde hij onder meer met Parne Gadje. Met Songs from Dan bracht hij vorig jaar zijn eerste solo-plaat uit. Dan is een geboren performer. In zijn verhalende songs zingt hij over stervende cowboys, verloren liefdes en outlaws.

Birgit Wijdemans en Alex Akela
Van zingen als twaalfjarige in de band van haar vader tot veelzijdig vocalist. Haar stem vertolkt waar zij van houdt: van spetterend en groots tot kraakhelder en adembenemend klein. Wie luistert, hoort diepgang en passie in haar veelzijdigheid. Van klassiek geschoold violist tot singer-songwriter, multi-instrumentalist, vertaler en componist. Alex schrijft nauwlettende observaties en eerlijke ontboezemingen. Het duo speelt soul, blues, jazz en americana.

De entree voor deze middag is gratis. Wel vragen we een vrijwillige bijdrage van de deelnemers.
rauwheesteder@gmail.com

Categorieën: Houtje touwtjeStek 2017