Zo, dan nu echt even iets totaal anders :-). Na al dat BBQ en TEKNO geweld van de afgelopen weken, presteren we in samenwerking met Het Meemaaktheater de kindervoorstelling ‘Vuurkoning Vrek’!

De voorstelling wordt naast onze UNIT shop gegeven om:
⁃ 14:00 uur
⁃ 16:00 uur
Kosten: slechts 3,- euro p.p.

Het gaat een gezellig middag worden op het STEK terrein. Naast de kindervoorstelling is er genoeg te doen: je kunt een speciaal biertje drinken bij Brouwerij Frontaal, een heerlijk hapje eten bij Foodguerilla, een rondje lopen op de STEK-MARKT en natuurlijk is UNIT-SHOP ook gewoon open. Kom langs en laat je verrassen!!


Vuurkoning Vrek

De Vuurkoning is een vrek geworden en wil zijn vuur niet meer delen. Zijn zus, de jaloerse ijskoningin in het Noorden, heeft daar met haar toverkunsten voor gezorgd en nu zal het koninkrijk, een stoere Bokkenbaas en een slimme Fee besluiten samen te werken om het koninkrijk uit de greep van de ijskoningin te bevrijden. Want pas als de Vuurkoning zijn vuur weer kan delen, zullen de vlammen hoog oplaaien en het koninkrijk weer vol vreugde en warmte zijn.

De voorstelling ‘Vuurkoning Vrek’ is een interactieve kindervoorstelling. Zoals gebruikelijk in de voorstellingen van Het Meemaaktheater ligt het accent van de voorstelling erop, dat het publiek ook meedoet. Daarnaast zorgen energiek spel, humor en het gebruik van diverse theatrale middelen voor een positieve en inspirerende ervaring.

Categorieën: Stek 2017Unit