Opening 5e seizoen Belcrum Beach

Belcrum Beach, het stadsstrand in Breda, opent haar vijfde seizoen op zaterdag 22 april. En de beach zou de beach niet zijn als daar geen muziek aan te pas komt. Vanaf 17 uur een optreden van de band Delicious Surprise.

Delicious Surprise
Deze coverband is vernoemd naar een nummer van zangeres en songschrijver Beth Hart. Deze Amerikaanse vormt de rode draad in het repertoire van Delicious Surprise. De band staat garant voor een show waarin bitchy, bluesy, raw en sweet de sleutelwoorden zijn. Naast nummers van Beth Hart staan ook covers van Led Zeppelin, Etta James en Tina Turner op de setlijst.

De pers schreef het volgende over de band:
“Zoals Beth Hart is er maar één natuurlijk, maar Linda van Delicious Surprise weet ook hoe ze het publiek in moet pakken. Een genot om te zien hoe zij en haar muzikanten zich in weten te leven in Beth Hart en haar songs.”

Belcrum Beach zit aan Veilingkade 12A, 4815HC BREDA. Het strand is bij mooi weer open op woensdag en donderdag tussen 12 en 18 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 10 en 22 uur. Check de Facebookpagina voor de laatste updates www.facebook.com/belcrumbeach.

Categorieën: Stek 2017