Irma van Rijswijk

  • -
STE 160525 3888 3

Irma van Rijswijk

Altijd observerend streeft Irma van Rijswijk ernaar om mensen te fotograferen in hun eigenheid en veelzijdigheid, geïntrigeerd door het wezen van mensen en dat wat hen beweegt. Haar uitdaging is steeds weer om mensen te laten zien zoals ze zijn, zo puur mogelijk. Haar werk onderscheidt zich van dat van andere fotografen door de werkwijze: niet alleen in de studio, maar juist vaak op locatie. Zij vindt het van groot belang om eerst wezenlijk contact te maken met mensen voor zij ze fotografeert.

Irma fotografeert regelmatig voor zorgaanbieders in de welzijnssector, maakt vrij werk en exposeert in de kunstsector. Daarnaast specialiseert ze zich in portret- en theaterfotografie, die laatste voornamelijk gericht op muzikanten. Muziek is namelijk, evenals fotografie, een kunstvorm die haar door de expressie van de persoon erg aanspreekt. Het fotograferen stelt Irma in staat om deze twee werelden te verbinden.

Dus wil je fotoshoot die net even anders is? Of een familieportret, een promofoto of deelnemen aan één van haar workshops? Maak dan een afspraak 06-30124124. Je bent van harte welkom!

 

www.irmavanrijswijk.nl

https://www.facebook.com/IrmavanRijswijkfotograaf