STEK is zondag 10 april het toneel van een boeken- en platenbeurs van 12 tot 18 uur. Op die dag wordt ook het boek Nachtval van Bas Kock gepresenteerd.

 

Geen zin om langs de stalletjes te slenteren? Geen probleem, want er is meer te doen die dag. Onder meer dj-workshops, een Shakespeare-lezing of een demo boekbinden. Verder zijn er optredens van Marco Martens en Paul Verschuur.

 

Na 18 uur kun je een hapje eten bij Foodguerilla of een biertje drinken bij Frontaal. Het programma duurt tot 20 uur.

 

Nachtval
Het eerste deel van een literaire fantasy trilogie waarin een bonte verzameling personages probeert te overleven in een instortende middeleeuwse beschaving. Het is een verhaal over verraad, verdriet, bloeddorst en angst. Maar ook over liefde, lust, twijfel en trouw.

 

Bas Kock overhandigt het eerste exemplaar van Nachtval aan wethouder Marianne de Bie om 15.30. De boekpresentatie begint om 14.30 in de Romneyloods.

 

Marco Martens
Marco Martens rapt, schrijft en geeft les. Opgegroeid in Maarheeze, opgebloeid in Eindhoven en woonachtig in Rotterdam. Hij beoefent de woordkunst in diverse projecten en zoekt daarmee het midden tussen rap, spoken word en theater. Zijn nieuwe album ‘Ieder huis is uit vertrekken gebouwd’ verscheen vorig jaar op Bastaard Platen.

Het optreden Marco Martens is om 15 uur.

Marco Martens en band
Marco Martens en band

 

Paul Verschuur
Paul Verschuur zingt in het Nederlands. Of eigenlijk Nederlands met een behoorlijk Brabants accent. Gewoon zoals hij denkt en praat. De meest pure en oprechte vertaling van gevoelens en gedachtes. Het resultaat is eerlijke en over het algemeen kleine liedjes die zeer persoonlijke verhalen vertellen. In januari 2016 verscheen zijn debuut Een nieuw begin.

Paul treedt om 16.30 uur op. 

Paul Verschuur
Paul Verschuur