Op vrijdag 3 juni om 20:30 uur komt Case Mayfield zijn nieuwe nummers uitproberen op STEK.
Wil je erbij zijn? Voor € 5,- euro ben je een van de 50 gelukkigen. Max 2 kaartjes p.p. Meld je aan op info@stekbreda.nl dan krijg je betalingsgegevens. Zodra je betaald hebt sta je op de lijst.

Vanzelfsprekend kun je van te voren een daghap eten bij Foodguerilla of een Frontaal biertje drinken.

CASE MAYFIELD (NL) Folk/Pop

Case Mayfield lijkt op het eerste gezicht een verlegen jonge man, maar na de eerste noot, weet je dat je te maken hebt met iemand die muziek ademt. Hij is iemand zonder concessies, zowel bij het schrijven als bij het opnemen en tijdens zijn optredens. Hij wordt veelvuldig vergeleken met Ryan Adams en Ray LaMontagne.

Eind 2011 bracht Mayfield zijn debuutalbum ‘The Many Colored Beast’ uit. Het debuut werd overladen met positieve reacties in de pers. Nauwelijks acht maanden na zijn debuutalbum kwam Mayfield met de opvolger ’10’. Het album werd wederom bejubeld door pers en publiek. Mayfield sleepte er zelfs twee Edison-nominaties mee in de wacht in de categorieën Beste Nieuwkomer en Beste Album. Op 23 mei 2014 bracht Case Mayfield zijn derde album uit. Dit derde album draagt de titel ‘Another Glorious Battle For The Kingdom’ en is uitgekomen via zijn eigen label Hormone.

De eigenzinnige singer-songwriter is inmiddels een waar begrip in Nederland. Mayfield maakte met zijn passie, eigenzinnigheid en oprechtheid de afgelopen jaren de tongen los. Mede daardoor staat de singer-songwriter ook wel bekend als een straatrebel, die zo af en toe nog eens ongein uithaalt. Het leven is voor hem een experiment.

Case Mayfield 500 Kleurliggend